Termeni si conditii

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

S.C. Stylinvest S.R.L. (skateboard.ro) functioneaza conform tuturor prevederilor legislatiei Romaniei in vigoare. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. S.C. Stylinvest S.R.L. (skateboard.ro) nu raspunde pentru eventualele greseli de tipar, preturi sau caracteristici ale produselor.

Date Identificare

Site-ul www.skateboard.ro apartine si este intretinut de S.C. Stylinvest S.R.L.

Datele de identificare sunt: S.C. Stylinvest S.R.L. Str. Augustin Pacha nr. 2, 300055, Timisoara, jud. Timis Cod unic de identificare: 8727838 Atribut fiscal: RO Nr. Reg. Com: J 35/552/1996

Magazinul online: skateboard.ro Numarul nostru de telefon este: +40 770 679 461 Adresa noastra de email este: shop(arond)skateboard.ro

Copyright

Intregul continut al site-ului www.skateboard.ro – imagini, fotografii, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea S.C. Stylinvest S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei S.C. Stylinvest S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. In cazul in care consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta sectiune.

Protectia Datelor Personale (Securitate)

Datele personale solicitate de S.C. Stylinvest S.R.L. (skateboard.ro) pentru efectuarea comenzii, se vor folosi numai in scopul in care ti-au fost solicitate. Informatiile obtinute de la tine nu vor fi puse la dispozitia nici unei persoane fizice, juridice, institutii, etc. decat in cazul in care sunt solicitate justificat de catre autoritatile in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau in cazul in care se abuzeaza in orice fel de compania noastra. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a-ti trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. Pentru confidentialitatea si securitatea datelor tale, inregistrarea si autentificarea pe www.skateboard.ro implica o parola. S.C. Stylinvest S.R.L. (skateboard.ro) se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele tale personale.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. S.C. Stylinvest S.R.L. (skateboard.ro) se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si S.C. Stylinvest S.R.L. (skateboard.ro)

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.

S.C. Stylinvest S.R.L. (skateboard.ro) se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa shop@skateboard.ro, se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

S.C. Stylinvest S.R.L. (skateboard.ro) certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

a) dreptul de a cere S.C. Stylinvest S.R.L. (skateboard.ro) sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
b) dreptul de a cere S.C. Stylinvest S.R.L. (skateboard.ro) sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
c) dreptul de a cere S.C. Stylinvest S.R.L. (skateboard.ro) sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;
d) In cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite de Romcard SA.

In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane:
S.C. Stylinvest S.R.L. (skateboard.ro) si Romcard SA garanteaza securitatea sistemelor informatice.

Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele S.C. Stylinvest S.R.L. (skateboard.ro) sau pe serverele Romcard SA.

In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

Nu incurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa ta de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa ta de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

Statutul De Utilizator

Esti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele tau de utilizator/adresa de e-mail fiind integral in responsabilitatea ta. Esti de acord sa ne instiintezi imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele tau de utilizator. Esti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc. continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/ entitati de la care provine. In aceste conditii nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la, informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.

Obligatiile Tale De Inregistrare

In utilizarea serviciului, ca si utilizator, esti de acord sa furnizezi informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre tine, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si esti de acord sa furnizezi aceste informatii corect si complet. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de tine, ne rezervam dreptul sa iti blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Dreptul De a Modifica/Sterge Date Personale

S.C. Stylinvest S.R.L. (skateboard.ro) iti confera dreptul de a modifica datele personale de contact pe care le-ai inregistrat, precum si renuntarea la anuminte servicii cu care ai fost de acord anterior. De asemenea poti sa ne soliciti oricand stergerea datelor tale inscrise pe site.

Conditii de returnare

Ai dreptul sa ne notifici in scris ca renunti la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. In concluzie, poti returna produsele cumparate (dupa ce ne-ai anuntat in prealabil), in ambalajul original, cu etichetele intacte si fara a prezenta urme de uzura, insotite de bonul fiscal, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala ta, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. S.C. Stylinvest S.R.L. (skateboard.ro) va inlocui produsele returnate cu alte produse de aceeasi valoare, alese de tine, in cel mult 30 de zile. Produsele inlocuite nu includ cheltuielile de transport, care vor fi suportate de tine. In cazul inapoierii contravalorii, se va proceda in felul urmator – dupa inapoierea produsului/produselor contravaloarea acestuia/acestora (exceptand taxele de transport) se va face prin mandat postal (la adresa din buletinul celui care a plasat comanda) in termen de 5 zile lucratoare de la data livrarii coletului la sediul S.C. Stylinvest S.R.L. (skateboard.ro).

In cazul in care produsele returnate ajung la sediul S.C. Stylinvest S.R.L. (skateboard.ro) in ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, rupturi, etichete sau accesorii lipsa si fara bon fiscal / factura, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului.

In cazul constatarii unor defecte de fabricatie, te rugam ca inainte de toate sa iei legatura cu noi la numarul de telefon 0356-005873 sau pe adresa de e-mail skateboard.ro (around) skateboard.ro (punct) ro. Produsele defecte vor fi reparate (sau inlocuite in cazul in care nu pot fi reparate). In cazul in care produsele nu pot fi nici reparate, nici inlocuite, contravaloarea acestora va fi inapoiata cumparatorului conform mentiunilor de mai sus.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului / inlocuirii / inapoierii contravalorii in situatia unor abuzuri (returnari repetate, comenzi neridicate in repetate randuri etc.).

Plata Si Livrarea

Pretul produselor afisat pe site este in lei (TVA inclus) si nu include taxa de transport, pe care o vei plati la momentul livrarii coletului. Transportul se face prin Fan Courier (www.fancourier.ro) si se va achita

curierului care face livrarea sau la oficiul postal de la care se ridica pachetul. Poti alege din pagina de comanda numarul de puncte din cele pe care le detii, pe care doresti sa-l folosesti la comanda respectiva. Suma punctelor se va scadea din pretul comenzii, un punct echivaland cu un leu. Poti selecta modalitatea de plata tot din pagina de comanda si poti alege una dintre cele doua variante: prin ramburs (plata produsului si a transportului in numerar (lei) la livrare agentului Fan Courier sau la oficiul postal) sau prin card (plata produsului si a transportului prin card, iar agentului curier sau la oficiul postal nu mai trebuie sa platesti nimic).

Procesatorul pentru plata prin card este Romcard (www.romcard.ro).

Dupa efectuarea comenzii vei fi contactat telefonic pe numarul introdus la datele personale din contul tau, ca apoi livrarea sa se faca la adresa de livrare completata de tine in formularul de comanda sau la adresa de livrare comunicata telefonic (in cazul in care difera de cea din formularul de comanda).

Comanda NU va fi livrata decat dupa contactarea telefonica. In cazul in care numarul de telefon introdus de tine in pagina userului cu care te-ai inregistrat pe site nu este corect, vei fi contactat prin e-mail. In cazul in care nu raspunzi nici la telefon, si nici la e-mail in termen de 3 zile comanda va fi anulata.

Calitatea Produselor

Produsele furnizate de S.C. Stylinvest S.R.L. (skateboard.ro) sunt noi, originale si identice celor puse in vanzare in comertul traditional. S.C. Stylinvest S.R.L. (skateboard.ro) nu isi asuma responsabilitatea pentru defectele datorate transportului. Produsele sunt conforme cu legislatia dreptului de autor si cu celelalte legi aferente in vigoare in Romania.

Concursuri Si Promotii

S.C. Stylinvest S.R.L. (skateboard.ro) isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza, in conformitate cu legislatia in vigoare. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti prin intermediul site-ului www.skateboard.ro. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea, promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. S.C. Stylinvest S.R.L. (skateboard.ro) nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Publicitate si linkuri catre alte siteuri

S.C. Stylinvest S.R.L. (skateboard.ro), precum si operatorii/adminstratorii, isi declina orice responsabilitate privitoare la continutul oricarui site care se poate accesa prin legaturile care pornesc de la site-ul sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, participari la concursuri, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie/legatura/tranzactie/colaborare/etc. care

poate aparea intre voi si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru.

Dispute si conflicte

Orice conflict aparut intre S.C. Stylinvest S.R.L. (skateboard.ro) si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.skateboard.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

Limitarea de responsabilitate

Companiile, produsele sau serviciile mentionate in articolele publicate sunt marci inregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva. Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site. De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi. Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor. S.C. Stylinvest S.R.L. (skateboard.ro) nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspunde pentru bug-urile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

Termenii si conditiile generale de vanzare, ca si preturile sunt acceptate in deplina cunostinta de catre cumparator, actul de cumparare implicand acceptarea imediata si totala a prezentelor conditii de vanzare.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Termenii si conditiile prezente pot fi oricand modificate fara preaviz.