REDUCERI tot timpul anului!

Nu stim daca stii deja, dar skateboard.ro e sursa ta constanta de REDUCERI pe tot timpul anului! Toate modelele de shoes (tenisi, ghete, bocanci, bascheti, flip-flops sau balerini ori sli-ons), toate culorile de tricouri, hanorace sau jachete, accesoriile - de la curele, sepci, rucsacuri si pana la caciuli ori palarii - si mai ales tot echipamentul de skateboard - totul are pret bun de tot.

Reducerile de pana la 70% nu au cum sa nu te convinga sa pui tot ce iti place in cos. Si daca iti mai spunem si ca livrarea e imediata, iar stickerele sunt cadou din partea noastra, sigur te-am convins!

BULINA ROȘIE cu 50% REDUCERE la SHOES

BULINA ROȘIE e cea mai tare promoție ever!

50% REDUCERE la toate modelele de teniși, ghete, bascheți sau skate shoes de pe skateboard.ro. Și dacă până acum, Bulina Roșie însemna 50% reducere la ultimele mărimi, de data aceasta am zis că facem o promoție epică - reducem prețul la jumătate pentru toate modelele de shoes din shopul online.

Oferta e limitată, așa că nu amâna prea mult, știi că lucrurile bune li se întâmplă celor care... nu așteaptă!

Black Friday la skateboard.ro

Nu poate trece Black Friday pe langa skateboard.ro fara o promotie ca la carte! Si cum preturile sunt bune tot anul pe skateboard.ro, in cazul acesta preturile vor fi si mai bune, insa pe o perioada limitata. Din 18 noiembrie, incepand cu ora 10.00 toate modelele de shoes de pe site vor avea reduceri de pana la 40%. Si cum stocurile sunt limitate si sanse sa mai prinzi asa oferte sunt slabe, nu te gandi de doua ori! Si tinem reducerile online pana in 20 noiembrie 22.00. Stai pe frecventa!